Special 1

Informatie

Deze reis vindt plaats in de meivakantie. De reis is een samenwerking tussen DJW en de Stichting Steun Gereformeerde Kerken Frankrijk (SSGKF). De bestemming is het Centre Carrefour Béthanie, een conferentiecentrum.
Het doel van de reis is hulp bij het opknappen van de gebouwen en contact leggen met de Franse christenen.
In Centre Carrefour Béthanie krijgen jongeren van de EREI-kerken en randjongeren de kans mee te doen aan een 'colonie de vacances' met een duidelijk christelijke basis. De moeite van het opknappen waard dus! Ook de Nederlanders worden hierbij ingezet. Verder wordt er contact gelegd met de plaatselijke gemeente. Zie voor meer info over het Centre Carrefour Béthanie: www.carrefour-bethanie.fr.

Land / plaats
Frankrijk is meer dan een populair vakantieland. Het is het land in Europa waar het laagste percentage van de bevolking christen is. Een enorm zendingsgebied dus op een steenworp afstand van Nederland. In Frankrijk is een aantal kleine protestantse kerkjes, onder meer in Parijs en in het Zuiden van het land. De bestemming van deze voorjaarsreis is Bagard in Zuid-Frankrijk.

De datum voor 2019 is nog niet bekend

Inschrijfkosten € 25.00
Reis€ 310.00
Reisverzekering (per dag)€ 1.10

Inschrijven

Download het inschrijfformulier, vul deze in en stuur hem via de mail naar de DJW.

Download inschrijfforumulier