Special 1

Informatie

Voor deze bestemming zijn er mogelijkheden genoeg, ook voor grotere groepen zoals jeugdverenigingen.
Er zijn een aantal gemeenten die gevraagd hebben om hulp bij het bouwen of restaureren van hun kerk.
Maar ook bij het ‘Iyani, bible & training institute’ kan gewerkt worden. Je kunt dan denken aan het bouwen van een gasthuisje voor cursusgangers of aan reinigings- en renovatiewerkzaamheden.

Maar, het is en blijft Afrika...

Dat betekent dat niet alles zo vroeg en op dezelfde manier geregeld wordt als hier. Preciezer over de werkzaamheden kunnen we op dit moment dus nog niet zijn.

De financiering van de bouwactiviteiten is in Venda echter nog wel een probleem. Als groep zul je wel zo’n € 5.000,- à € 10.000,- moeten kunnen financieren. Hiervoor kun je je natuurlijk laten sponsoren door je gemeente of door vrienden/familie.

Naast het werk staan er uitstapjes op het programma. Ook kun je leuke traditionele Afrikaanse spullen inkopen. Natuurlijk wordt er ook een uitstapje naar het Kruger Park gemaakt en bijvoorbeeld naar de Limpoporivier.

De voertaal is Engels en je logeert met z’n tweeën bij lokale mensen. Een unieke kans om het Afrikaanse leven te leren kennen.

Venda is één van de oudste zendingsgebieden van de Christelijke Gereformeerde kerken. Het ligt in het noorden van Zuid-Afrika in de provincie Limpopo, dicht bij het Paul Kruger-park.

Inschrijfkosten € 50.00
Reis€ 1700.00
Reisverzekering (per dag)€ 1.50

Inschrijven

Download het inschrijfformulier, vul deze in en stuur hem via de mail naar de DJW.

Download inschrijfforumulier